Interaction design
& webdevelopment
06 23 61 5505
info@webrandt.nl

Over ons


Webrandt is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van mooie en toegankelijke websites op maat met WordPress, een simpel en krachtig Content Management Systeem (CMS).

Webrandt werkt veel samen met onafhankelijke ontwerpers en ontwikkelt zowel complexe webapplicaties als eenvoudige sites. Wij verzorgen het ontwikkelingstraject voor een website vanaf concept tot aan de uiteindelijke technische oplevering, maar u kunt ons ook inschakelen voor de technische realisatie van een visueel ontwerp.

Klik hier voor een actueel overzicht van opdrachtgevers en samenwerkingsverbanden.

Diensten

Eenvoud, herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid
Bij de ontwikkeling van een site gaan we zoveel mogelijk uit van de gangbare ideeën en inzichten die bestaan op het gebied van usability (de gebruiksvriendelijkheid en de herkenbaarheid van een site) en utility (het presenteren van de informatie, functionaliteiten en diensten die klanten ondersteunen) o.a.:

Gefaseerde werkwijze
Bij de ontwikkeling van websites maken wij gebruik van een gefaseerde werkwijze waarbij de opdrachtgever voor elke fase precies weet welk resultaat opgeleverd wordt en de leverancier naar welk resultaat moet worden toegewerkt.

Inventariseren – Functioneel ontwerp – Visueel ontwerp – Technische realisatie – Training/documentatie – Acceptatie/release – Onderhoud en nazorg

Prijzen
Over de prijs van de ontwikkeling van uw website bestaat altijd duidelijkheid. U kunt bij ons een offerte aanvragen, na een inventarisatie brengen wij de kosten voor ontwikkeling en realisatie in beeld, altijd fixed price, zodat u precies weet wat uw toekomstige website zal gaan kosten.

Specialismen
WordPress, PHP, Web Design, Web Development, Interaction Design, Frontend Development, Backend Development, Card Sort, Wireframe, Functioneel Ontwerp, HTML, CSS, Javascript.